Најновије

КОН ОДГОВОРИО ЂОКОВИЋУ: Мајсторе, избегавај одговоре о вакцини! Створио си погрешна уверења

Епидемиолог Предраг Кон, члан стручног тима Владе Србије у борби против корона вируса, реаговао је на став Новака Ђоковића који је против вакцинисања.

Предраг Кон (Фото: Јутјуб)

"Као један од највернијих Ђоковићевих навијача, волео бих да сам имао прилике да му приближим значај и огроман допринос имунизација за здравље становништва. Сада је касно, створио је погрешна уверења и ту више нема помоћи. Мајсторе, желим ти све најбоље. Покушај убудуће да избегаваш директне одговоре на питање у вези са вакцинацијом, јер имаш огроман утицај", објавио је Предраг Кон на свом Фејсбук профилу.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић успротивио се обавезном вакцинисању против вируса Цовид-19, а такав став могао би да га кошта повратка на терен и првог места на АТП листи, пишу британски медији.

Новак Ђоковић је у недељу увече током разговора са српским спортистима уживо на друштвеним мрежама изнео негативан став о вакцинисању.

"Лично нисам за вакцинацију и не бих волео да ме неко приморава да добијем вакцину да бих могао да путујем. Ако то буде правило и закон шта ће онда да буде? Треба да одлучим да ли ћу или нећу да се подвргнем томе. Имам своје размишљање, а да ли ће се променити у неком тренутку не знам. Хипотетички, да се настави сезона у јулу, августу или септембру, мада нису велике шансе, колико сам разумео одмах након укидања строгог карантина ће постојати захтев за обавезну вакцину, које још нема", рекао је тада Ђоковић.

ПрочитајтеОВДЕ  шта кажу Британци о Ђоковићевом противљењу вакцинацији.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА