Најновије

ВАЖНО ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ! Мали саопштио: Ово је адреса на којој се одмах можете пријавити за својих 100 евра!

Министар финансија Синиша Мали јутрос је у јутарњем дневнику јавног сервиса саопштио веома важну информацију за све пунолетне грађане Србије.

Министар финансија Синиша Мали (Фото: Јутјуб)

Он је саопштио најновије детаље у вези са доделом државне помоћи од 100 евра свим пунолетним грађанима Србије. 

Већ у петак 100 евра стиже пензионерима Србије и то по аутоматизму јер они не морају да се пријављују. Лепа је вест да је министарство оспособило сајт и то два дана пре најављеног датума за почетак пријаве. Ко не може онлајн, кол-центар почиње са радом у петак, како је и најављено.

Министар Синиша Мали саопштио је да данас креће пријављивање електронским путем за доделу државне помоћи од 100 евра преко адресе idp.trezor.gov.rs.

Синиша Мали је рекао да је ово лепа вест јер је два дана раније оспособљен сајт па већ од данас грађани могу да се пријаве а услови су - важећа лична карта и пребивалиште на територији Србије, а новац добијају сви пунолетни грађани.

Ко не може онлајн, кол-центар почиње са радом у петак, како је и најављено, па ће грађани моћи да се за 100 евра помоћи пријаве и телефоном на број који ће бити благовремено објављен.

Још лепша вест рекао је да ће пензионерима исплата 100 евра кренути већ у петак и то по аутоматизму јер они не морају да се пријављују.

За исплату ове помоћи држава је издвојила 60 милијарди динара, а министар је рекао и да ће пријава за 100 евра трајати до 5. јуна, те да ће се исплата врштити сукцесивно, на сваких пет дана.

Економски аналитичар закључио да ће Србијом владати криза и беспарица! Више о томе ОВДЕ!

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА