Најновије

КОРОНА ПОКОСИЛА И "МАРАКАНУ"! Позитивна петорица фудбалера Црвене звезде

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да су пет његових фудбалера инфицрани новим, SARS-CoV-2 типом корона вируса.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Црвено-бели су у сарадњи са Заводом за биоциде и медицинску технологију обавили тестирање играча на нови вирус и - резултати су стигли.

Марко Гобељић, Његош Петровић, Душан Јованчић, Марко Конатар и Бранко Јовичић данас добили позитиван налаз.

"Поменути играчи се осећају добро, налазе се у строгој изолацији и у сталном су контакту са медицинским тимом клуба. Гобељић, Јованчић, Петровић и Конатар су имали симптоме болести пред меч последњег кола Суперлиге Србије против Пролетера, када је обављено тестирање, и из предострожности нису били тога дана на стадиону. Бранко Јовичић није имао симптоме, нема их ни сада, али је његов налаз позитиван", истиче се у саопштењу Црвене звезде.

Стање играча српског шампиона се пажљиво прати, а биће обављено и ново тестирање пред почетак припрема за наредну сезону.

"Играче који нису били у могућности да подигну пехар шампиона Србије у чијем су освајању у великој мери учествовали - чекају медаље шампиона и биће им уручене на првом званичном мечу клуба на нашем стадиону. Клуб им још једном честита велики успех и жели брз опоравак", наглашавају у Звезди.

У саопштењу се истиче и да су "сви остали играчи, чланови стручног штаба, управе и особља који су у директном контакту са првим тимом тестирани и да су добили негативан налаз, односно да немају корона вирус". Томе се додаје и да Црвена звезда предузима све неопходне мере заштите и наставиће то да чини.

БББ напали делије, па бежали у Вуковару од Срба. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА