Најновије

Из Лагуне за све даме:„Најбољи провод“ је књига коју би свака млада модерна домаћица требало да има!

Потребна вам је свежа и оригинална идеја за прославу? Или једноставно желите да на посебан начин угодите пријатељима кад вам следећи пут буду дошли у госте?

Фото-Лагуна

Водич „Најбољи провод“ креирала је интернет звезда Зои Саг, чије видео-блогове на Јутјубу прате милиони гледалаца. Савете и трикове како да спремите гостинску собу или оплемените простор око кревета на надувавање у дневној соби, поставите сто, поређате пића... да би се гости осетили као код куће, можете наћи управо у овом луксузном издању.

Зои је проткала књигу својим догодовштинама и успоменама у нади да ће другима дати идеју како да на најбољи начин искористе пролећне и јесење шетње, седељку и гледање филмова с друштвом, роштиљање у дворишту или на обали... Сваки дан доноси бројне прилике за уживање, само их треба препознати – гласи њена крилатица која се провлачи кроз целу књигу.

„Увек сам волела кад ми дођу гости и трудила сам се да се осећају као код куће. Ситнице много значе свакоме и веома су важне... Која год да је прилика и који год датум, увек помислим како ваља прославити! Увек“, написала је ауторка.

Како је уживање непотпуно без хране, Зои је читаоцима понудила и бројне рецепте за разне догађаје као што су рођенданске прославе, Ускрс, Божић, Нова година, Ноћ вештица, пикник... Она повремено воли да организује пица журке с пријатељима, журке са житарицама за доручак кад гости преноће код ње и Дан палачинки, тако да је поделила своје рецепте и за те прилике.

Поред тога нуди решења за костим за Ноћ вештица, прављење ускршњих и божићних украса, украшавање куће и трпезе…

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА