Најновије

ЖЕСТОК НАВИЈАЧКИ ОБРАЧУН! Процурио снимак бруталне туче делија и гробара: Пуцале главе, летеле штангле... (ВИДЕО)

У самом центру Ниша, у уторак у поподневним часовима, дошло је до жестоког обрачуна две навијачке групе Црвене звезде и Партизана.

Туча делија и гробара (Фото: Јутјуб)

Повод за обрачун био је уништавање мурала навијачке групе Црвене звезде у центру Ниша. Како се незванично сазнаје, неко је навијачима Звезде дојавио како неколицина ''гробара'' покушава да уништи графит црвено-белих на једној згради у самом центру града. 

Група од двадесетак навијача Звезде брзо се окупила и дошла на лице места где је затекла 6-7 ''гробара'', баш као по ''дојави.'' Тада је дошло до озбиљне туче у којој су коришћене флаше, палице и штанге, а у којој су два лица теже повређена.

Како је све изгледало погледајте на следећем видеу. 

Гробари су након овог инцидента одлучили да се освете ''делијама'', па је група ''Командо'' нешто касније прекречила још један графит у центру Ниша и све то поделила на друштвеним мрежама. 

Један од очевиада ове туче објаснио је детаљно шта се догодило. 

"Око 17,30 изиђем ја испред зграде и чекам дете да водим у шетњу. Кад 20 навијача Звезде растрчали се по крају са моткама. Онда кренем у шетњу с дететом кад налетим на гробаре, ту негде Факултета за физичку културу. Све се своди око тога да је цртан графит испред факултета Небојши Шћекићу, некадашњем навијачу Партизана из Ниша. Смарали су и децу и пролазнике. Затекао сам поломљене флаше, држаче од секире и слично. Полиција кружила онда нон-стоп, али већ су се разбежали сви", прича нам Милан Ж. који је присуствовао јурњави навијача.

Потресну исповест Тајсона прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА