Најновије

РЕШИО МИСТЕРИЈУ НОВАКОВЕ ЕЛИМИНАЦИЈЕ СА УС ОПЕНА! Бећковић открио позадину Новакове дисквалификације!

Академик Матија Бећковић важи за једног од највећих поштовалаца лика и дела Новака Ђоковића.

Бећковић открио позадину Новакове дисквалификације (Фото: Јутјуб)

У разговору за „Ало!“ признаје да му је гледајући ТВ пренос у недељу увече тешко пала скандалозна одлука организатора УС Опена о Ђоковићевој елиминацији, али и да је уједно био поносан на најбољег тенисера света због начина на који је прихватио тај срамни чин.

- Бојим се да је та тениска организација том одлуком више дисквалификовала себе него њега. И не верујем да би у сличној ситуацији то урадили неком другом, а поготово не Федереру или Надалу - каже Матија Бећковић.

Има ли све ово само везе с тим што је ту проклету лоптицу у правцу линијског судије испалио један Србин?

- Самим тим што је годинама Новак терао Американце да тачно изговарају презиме на „ић“, он им се тиме силно замерио. Гледајући и слушајући кроз Ђоковићеву каријеру како му публика звижди док побеђује све редом ово је била очигледно нека настава о положају нашег народа у свету.

Како ће се ова дисквалификација одразити на Ђоковића?

- Он је увек био изнад свих и изнад свега, па ће тако и остати. Неће ни Американци успети да га због једне лоптице свуку. Отишао је он сувише високо да би могли да га свуку на земљу.

Постоји ли нешто добро у овој срамној причи?

- Гледајући пренос до краја, било ми је драго што се Новак није бунио због те дискутабилне одлуке организатора. Све то је прихватио више прекоревајући себе, вероватно љут на себе што им је пружио и најмању прилику да му ураде то што су урадили. Очигледно је да наш најбољи тенисер свих времен мора да буде савршен да би опстао.

Све ово се завршило као национална трагедија?

- Наш свет се не разуме баш у тенис, нити је то наш национални спорт. Али је наш свет његове мечеве гледао као мегдане у којима смо волели да гледамо себе како бисмо изгледали када бисмо у тим сукобима ударили један на један. Убеђен сам да ће наш Новак из свега изаћи још јачи - јасан је Матија Бећковић.

Појавио се снимак који разоткрива фарсу око Новакове дисквалификације и њега можете погледати ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА