Најновије

ЈАД И БЕДА ДОМАЋЕ СТАРЛЕТЕ: Голотињом зарађује преко 5.000 евра и тиме се хвали: Јако сам поносна!

Старлета Сенада Нуркић познатија под уметничким надимком Маца Дискреција почела је на једној британској друштвеној мрежи да продаје своје голе видее и фотографије. На месечном нивоу може да живи од претплата корисника, а сада је без имало стида и блама описала како функционише њен, како она каже, „легалан посао“.

Маца Дискреција (Фото: Јутјуб)

- Делим фотографије и видее преко те друштвене мреже и наравно људи се на то претплате за новац који ја ставим на томе. Да ли ће то бити неком успешно или неће питање је, али мени је успело. Корачам ка томе, у топ 5 сам девојака у свету по заради. Јако сам поносна на себе што сам успела да се издигнем из целе ситуације. Волим све да радим сама и никоме ништа не дугујем, ту нема ништа лоше – изјавила је Маца у свом видеу коју очигледно није било ни стид, а ни срамота да такав пример даје девојкама које је прате.

- Не бих да се размећем цифрама, како ме људи не би пљували. То је легалан посао, али зарађујем преко 5.000 евра што је сигурно. Зарађујем довољно да могу да испуним неке своје жеље и снове – похвалила се Дискреција којој морал и образ нису јача страна.

Најбезобразнију слику Хајди Клум погледајте ОВДЕ. Муж је сликао, она скроз гола.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА