Најновије

НАВИЈАЧИ ЈЕДНОГЛАСНИ: Позивају Новака на сав глас да тужи судију!

Новак Ђоковић је дисквалификован када је лоптицом погодио линијског судију у осмини финала УС Опена 2020, а његови навијачи нарочито су бесни због најновијег снимка тог догађаја.

Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Још увек покушавам да видим како то људи дефинишу "бес", "љутњу", "силину" на основу овога?, питала се једна од Нолетових навијачица, која је и објавила поменути снимак, а други додавали и реченице "Хвала Богу на технологији. Нови снимак изблиза показује шта се десило. Ту се види како Ноле, 'у бесу', 'снажно удара' лоптицу и погађа судију. Па, то је био крај гема, имао је лоптицу у џепу и вратио ју је скупљачима. Лагали су нас! Молим вас, делите ово!"

И на неким другим снимцима који су се у међувремену појавили, виде се детаљи који испрва нису завршили у ТВ рекапитулацијама шта се у кобним моментима дешавало. Пре свега, ту се мисли на камеру која је била тик иза судије и снимила је изблиза њене прве реакције када је била погођена, као и други снимци, попут оног на коме се чују два гласна повика Лауре Кларк након што ју је лоптица погодила:

Било како било, Новак Ђоковић је избачен са УС Опена јер је "дивље, или неодговорно, или на опасан или на бесан начин ударио лоптицу", а она је "погодила судију у врат".

Његови навијачи тврде су поменутим снимкцима управо доказали - да ништа од тога није тачно.

Мада, слаба је то сада утеха, нарочито када се има у виду да је главни судија турнира признао да је и пре разговора са Ђоковићем на терену - већ донео одлуку да га дисквалификује, истакваши тада да "није у могућности да прегледа снимке"

Ђоковићева дисквалификација може да утиче на избор за најбољег свих времена! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА