Најновије

ОСЕТИЛА САМ КАКО ЊЕГОВИ ПРСТИ УЛАЗЕ У МЕНЕ И БОЛЕЛО ЈЕ! Невиђени скандал - славна манекенка оптужила фотографа за силовање!

Америчка манекенка и глумица Емили Ратајковски (29) оптужила је фотографа Џонатана Ледера за сексуално напастовање које се наводно догодило 2012. године у његовом дому.

Емили Ратајковски (Фото: Инстаграм)

Ратајковски је оптужбу изнела у подужем есеју који је написала за часопис Nеw Yоrk, а који је објављен у уторак. У њему манекенка тврди да је тадашњи агент послао у Ледеров дом на неплаћено снимање за часопис Дариус и да је тај ангажман захтевао да преспава у агентовом дому.

Манекенка каже да је по доласку сазнала да ће позирати за доњи веш. Желећи да делује зрелије, тада 20-годишња Ратајковски прихватила је црвено вино које јој је Ледер нудио током вечери. "Научена сам да је важно да се стекне репутација добре раднице која не зановета", написала је Ратајковски. "'Никад не знаш с ким ће радити после тебе', говорио би ми."

Манекенка тврди да јој је Ледер након снимања у доњем вешу рекао: "Хајдемо сада да покушамо без одеће".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

"Исте секунде након што сам скинула одећу, део мене се искључио", пише Ратајковски. "Почела сам да плутам ван себе, гледајући како се враћам на кревет. Извила сам леђа и напућила усне. Фиксирала сам се на идеју о томе како би могла да изгледам. Блиц фотоапарата био је толико јак, а ја сам попила толико вина да су се црне мрље испред мојих очију почеле повећавати."

Касније, када је мајстор шминке који је радио на снимању отишао да спава, Ратајковски каже да се осећала као да је потпуно будна, али "јако, јако пијана". Написала је да су се она и Ледер огрнули ћебетом на каучу и да је фотограф почео да је испитује о момцима с којима је била у везама и да ју је гледао док је трљала стопала како би се угрејала.

"Рекао ми је да му се свиђа то што радим са стопалима. Тога се сећам најјасније. Мрзим то што је Џонатан коментарисао нешто што сам током живота радила како би се утешила", написала је Ратајковски.

"Већине тога што је уследило сећам се кроз маглу. Јасан ми је само тај осећај. Не сећам се да смо се љубили, али се сећам да су његови прсти одједном били у мени. Чвршће и чвршће, гурајући и гурајући их као што није радио нико пре, а ни нико после њега. Могла сам да осетим свој облик и заиста ме болело. Инстинктивно сам зграбила његову руку и силом га извадила из себе. Нисам ништа рекла. Он је устао и у тишини се повукао на горњи спрат."

Манекенка је написала да је преспавала у Ледеровом дому и да се сутрадан возом вратила кући.

Фотографије које су настале у Ледеровом дому 2016. су године објављене у књизи "Leder / Ratajkowski Collector's Edition" издавача Империал паблишинг, но Ратајковски тврди да фотограф и издавач нису имали право да користе те фотографије. Објаву књиге и изложбу на којој су фотографије требале бити представљене тада се покушало блокирати правним путем.

ПР издавача Империал паблишинг у уторак је утврдио да су оптужбе које је Ратајковски изнела лажне.

"Дубоко су нас потресле најновије (лажне) тврдње госпође Ратајковски које је у жељи за публицитетом дала часопису New York. Наравно да господин Ледер пориче да њене тврдње да је "напастована". Гротескно је тужно да је она толико осветољубива да рутински лаже новинарима", рекао је гласноговорник за Page Six.

Када су новинари часописа Nеw Yоrk назвали Ледера не би ли проверили информације које је Ратајковски изнела у есеју, он је рекао да су њене оптужбе "прејефтине и детињасте" да би на њих одговарао. Потом је додао: "Свесни сте о коме причамо? То је девојка која је тада била гола у часопису 'Треатс!' и која је гола скакутала у споту Робина Tикеа. Заиста желите да неко верује да је она била жртва?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Ратајковски тврди да ни она нити њен агент нису предали права за коришћење фотографија које је направио Ледер. Он пак тврди да постоји уговор којим се питање права решило. Манекенка тврди да јој је њен адвокат рекао да нема смисла тужити јер би судски поступак био неверојатно скуп и да "не би уродио плодом".

Ледеров представник међутим тврди да је Ратајковски зна да нема правне основе да стопира објаву фотографија. "Зато се окренула (поновном) олајавању фотографа и оптужбама за злостављање. Штета је то јер су фотографије моћне и њени их обожаватељи воле", додао је.

Белоруски тим специјалаца неутралисао терористичку групу која је планирала оружани устанак. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Епсресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА