Најновије

Доживела нервни слом у уживо преносу: Вриштећи покушавала да побегне (ВИДЕО)

Емисија "Гледање снимака" разоткрила је многе тајне. Било је и смеха и суза и, наравно, расправа. Моника Хорват и Јована Томић Матора су због приказане свађе и коментара цимера завршиле у новој свађи, а Хрватица је том приликом доживела нервни слом.

Моника (Фото: Јутјуб)

Наиме, Моники није годило што су јој доделили етикету фолиранта, а онда је замерила Маторој јер сматра да је није довољно штитила у овој ситуацији. Она је изјурила у двориште и доживела слом, а Матора није могла да је утеши. Убрзо су се придружили и остали задругари, који су покушали да је умире.

Ипак, након емисије изгладиле су однос, па су завршиле у кревету, размењивајући нежности, као да се ништа није догодило.

Иначе, Хрватица се пре неколико дана посвађала и са пријатељем Филипом Царом, а након тога завршила је у сузама, па је хтела да иде кући.

- Рекла сам Јовани да ћу са Филипом причати кад ухватим прилику. Причала сам са Мићом. Ја сам хтела касније са тобом о томе да причам, седи сада и ћути. Нећу да се дерем. Хоћу кући! Само ме пошаљите дома! Не могу ја ово - говорила је Хорватова кроз сузе.

Да ли се поново уводи карантин сазнајте ОВДЕ.

Извор: Република

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА