Најновије

ПРОГОВОРИО И ПОЛИЦИЈСКИ ГЕНЕРАЛ СИМИЋ: Пред камерама признао да га је Љупка ударила

Полицијски генерал Драгиша Симић, вечерас гостује у емисији "Хит твит" на ТВ Пинк. На његовој усни се види траг, неколико дана пошто га је певачица Љупка Стевић, његова дугогодишња девојка - ударила.Наиме, он је на констатацију водитељке да се на друштвеним мрежама полемише да је траг на усни настао након Љупкиног ударца, Симић је рекао:

Генерал Драгиша Симић (Фото: Јутјуб)

“Поприлична је штета, није превелика, али добро. Ја до сада нисам одговарао на позиве медија, први пут да кажем, јесте, закачила ме ноктом, плод њене љубоморе. Зашто да не дођем? Већ дуго се пише о мени у тој жутој штампи и напокон да кажем нешто о себи и својој каријери. Жене се солидаришу са Љупком, ја не бих да улазим у то и не мислим да је њен гест исправан. Само истина и никако више. Нисам ни сигуран да ме је прислушкивала”, рекао је Симић.

Симић тврди да оно што се догодило, не би требало да утиче на његову полицијску каријеру.

“Не видим зашто би било ко моју приватну причу повезивао са послом, имам 30 година службе, са 16 година сам обукао униформу. У служби сам се доказао”, рекао је Симић и додао да је испред њега тежак период, када треба да објасни супрузи и деци шта се догодило.

Симић је нагласио да се није чуо са Љупком:

“Не могу ја сада да демантујем Љупку, да улазим у приватне ствари. Десило се, она је бурно реаговала, друштвене мреже су урадиле своје. Нека свако одреагује као ја. Имао сам напад, ако ме је већ ударила, била је хистерија, вербално, па физички, тад сам ставио руке на леђа и изашао. Немојте да се суочавате са женама. Шта сам ја требао? Да сам одреаговао бурно, већ би то имало другу конотацију. Искулирајте, боље да вам полупа ауто него да ви направите проблем и нападнете слабији пол. Најважније је да се избегло насиље, ја је нећу теретити, ту прекршајну пријаву има, осигурање ће решити штету и надам се да ће се на томе завршити – рекао је генерал.

Подсетимо, после инцидента и Љупка Стевић је примљена на ВМА. Стевић је бушила гуме на колима генерала Симића, с којим је, како тврди, пуних десет година у вези.

Које ствари жене не воле у сексу прочитајте ОВДЕ.

Извор: Нова
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА