Најновије

ДР СТЕФАНОВИЋ: Ево шта нам спрема кризни штаб и како да останете здрави! (ВИДЕО)

У новој емисији доктор медицине Милорад Стефановић Блуменауовај је, између осталог, испричао:

Милорад Стефановић Блуменау. (Фото: Јутјуб)

„Људи се овим мерама тренирају тако да шта год да им се каже, они скоче. То лудило ће ићи све даље и даље, док се не супротставимо. Мени су у Палати правде тражили маску када сам дошао на заказано рочиште, одбио сам да је ставим и да напустим зграду.Питао сам обезбеђење по ком закону ми траже маску као услов за улазак?

Рекао сам да је ово мој суд, државни суд и као лекар нећу да носим маску која је лоша за моје здравље. И они се одведу са стране, практично ухапсе и чекају да дође неко из полиције Савског венца да ме приведе. Дошао је човек с маском, јако фин и културан, питам га на основу чега хоће да ме приведе? Убеђује ме да ипак ставим маску, наговара ме да пристанем на тај компромис да би дошао на рочиште које ми је важније. Кажем му да као лекар не могу да пристајем да глумим и носим маске, не могу да пристајем на такве коомисе јер томе нема краја! Сутра ће лекари први морати да приме неке вакцине, иако знају да је ово све политички пројекат и лаж, измишљотина и користи се да би се друштво на други начин устројило и дошло до апсолутног губитка слободе“, каже др Стефановић.

Шта је још овај лекар причао у вези корона вируса и корона диктатуре у Србији и по свету и шта се крије иза тог пројекта, погледајте у емисији.

Обавезно погледајте и претходно гостовање др Милорада Стефановића на овом каналу пре неколико месеци, када је причао о обавезној вакцинацији против короне и прогнозама др Нестеровића.

Јермени показали снимак уништења турских плаћеника! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА