Најновије

ПЕТОРИЦА МЕ ВЕЗАЛА, РУКЕ МЕ ДАНИМА БОЛЕЛЕ: Требало је да буде тениска звезда, а онда је доживела прави кошмар!

Бивша руска тенисера била је на прагу да направи импресивну каријеру, али једна ноћ је све променила.

Ана Чакветезе (Фото: Инстаграм)

У време када су тенисом харале српске тенисерке Ана Ивановићи Јелена Јанковић, у конкуренцији је била руска тенисерка Ана Чакветезе.

Пре 13 година Рускиња је на WТА листи заузимала пето место и показала да може и до бољег пласмана. Имала је 20 година када је могла да се похвали са две титуле, и сјајним пласманима на гренд слемовима, али онда се десила ноћ која јој је уништила каријеру.

Након што се Ана са родитељима вратила из Белгије у родну Москву, догодило се нешто што је оставило дубоке последице на тенисерку.

''Били смо уморни и отишли смо на спавање. Одједном, пробудила сам се око три сата ујутро. Видела сам како се петорица мушкараца мотају око наше куће. Имали су маске и тамна одела'', започела је драматичну причу за бразилске медије.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Chakvetadze (@achak87) on

''Чула сам врисак из друге собе. Знала сам да је то мој отац и одмах сам почела да паничим. Мислила сам да су то последњи тренуци наших живота. Ти мушкарци су били наоружани, имали су пиштоље и ножеве и претили су мом оцу. Покушала сам побећи, али су ме ухватили. Толико су ме чврсто везали да су ме руке болеле данима. Родитеље су присилили да отворе сеф и све су однели. Отац је после завршио на операцији јер су му сломили раме. Мислим да су пљачку планирали данима, поготово кад су видели да сам у Белгији освојила скупоцени Ролеx'', испричала је Ана Чекветезе.

Након језивог догађања, Рускиња није могла да се фокусира на каријеру, али истиче да је захвална што је уопште преживела ту ноћ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anna Chakvetadze (@achak87) on

"Очекивања за 2008. годину никако нисам могла да испуним. Сваки дан је био гори од претходног и мислила сам да се та агонија никад неће завршити. Изгубила сам место на ранг листи, изгубила сам бодове. Могло је бити и горе. Захвална сам што сам преживела ту ноћ. Ипак, ко зна какву би каријеру имала да се све то није догодило", завршила је Ана причу о драми коју је проживела.

Бивша тенисерка званично је завршила каријеру са 26 година, а сада је ТВ аналитичарка.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА