Најновије

ПЕТИЦИЈА ПРОТИВ МИХАЈЛОВИЋА: Угледни грађани Болоње траже да се одрекне Аркана, он им одговорио

Српски тренер Синиша Михајловић од летос је почасни грађанин Болоње, али званично још није прошао церемонију у градској кући, разлог је наравно корона.

Синиша Михајловић (Фото: Јутјуб)

Сада се међутим појавила петиција коју је потписало неколико угледних грађана Болоње који сматрају да Миха мора да се одрекне "свог пријатеља Аркана" ако жели да и званично прими кључеве италијанског града!

Они наводе да је Михајловић раније отворено говорио о пријатељству са покојним Арканом, а сматрају да човек који има такве пријатеље - не заслужује да буде почасни грађанин Болоње.

- Аркан и ја смо били пријатељи, али спортски пријатељи. Он је био вођа навијача Црвене звезде, када сам ја играо у Звезди, а касније је увек био на припремама репрезентације. И не осећам се кривим што је Деју Савићевића и мене волео више од осталих. Не желим да га се одрекнем јер бих био лицемер. Сви смо, уосталом, радили глупости, кретенизме. И ми, и Хрвати. Убијало се с обе стране, зашто се лажемо, па нико није ни чист нити недужан! Аркан је спасио живот мојој тетки. Била је заробљена од српске стране, он ју је уочио и спасио због мене. То се цени - говорио је Михајловић о Аркану 2016. године.

Градоначелник Болоње, али и огромна већина градских већника, нису се обазирали на критике неколицине опозиционара ни када су у јулу донели одлуку о проглашењу, тако да је мало вероватно да ће и ова петиција имати било окаквог утицаја на проглашење Михајловића почасним грађанином.

Интервју српског фудбалера који сви шерују можете прочитати ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА