Најновије

ГОРАН ПЕТРОНИЈЕВИЋ: НАТО умешан у трговину људским органима још од Вуковара (ВИДЕО)

"У Хагу се сада заправо суди за убиства Албанаца, за Србе се користе термини „затвореник“, „заробљеник“, зато не верујем да ће их стићи заслужена казна, категоричан је гост „Српског света“

Горан Петронијевић (Фото: Јутјуб)

“Нисам оптимиста да ће било шта у вези са трговином људским органима бити предмет рада овог суда у Хагу јер би отварање тог проблема неминовно довело до откривања улоге дела НАТО. А трагови воде до Вуковара и др Весне Босанац, где су пронађена тела са раструганим грудним кошем што указује управо на вађење органа“, рекао је адвокат Горан Петронијевић, који се овим проблемом бавио још док је радио као судија на испомоћи у Пећи 1998. и 1999. године.

„Немојмо се заваравати да су Албанци осмислили све то. Део НАТО стоји иза тога. Логистика је њихова. У Јадрану су били стационирани бродови-болнице где су ти органи трансплантирани. У људском телу има 58 парних и непарних органа, укључујући и кожу, као највећи орган и квалитетно тело, а кажу да су органи младих девојака најквалитетнија, могу да досегну суму и до десет милиона долара! Само једно тело““, и додаје да су систематски уништавани докази подсећајући на необјашњив пад словачког авиона над Мађарском 2006. године у коме се налазило 42 члана словачког контигента мировне мисије који су се, после шест месеци враћали кући, носећи, по речима бројних сведока, у три велика алуминијумска ковчега, доказе о трговини људским органима из гробнице у околини Подујева.

Истрагу је, кже водио НАТО, а породице страдалих су за заташкавање касније оптужиле Мирослава Лајчака.

„У Хагу се сада заправо суди за убиства Абанаца, за Србе се користе термини „затвореник“, „заробљеник“, зато не верујем да ће их стићи заслужена казна, категоричан је гост „Српског света“.

Горан Петронијевић сматра да ћемо и даље трпети огроман притисак да признамо Косово, али да је у самој Америци отворена Пандорина кутија и да букти рат између глобалиста и суверениста који су за време Трампа максимално ојачали детаљно објашљавајући шта се све променило.

„Последња пакост или последњи трзај глобалиста била је корона. ЕУ се буквално распадала јер су пут Велике Британије на ивици да је напусте и Мађарска, Италија, Чешка, Словачка, па чак и једна Данска, али је корона зауставила распад ЕУ, бар привремено“, сматра г. Петронијевић и додаје да су те уцене давањем 17 одсто своје територије за обећање да ће, можда, једног дана, ако се не распадне, Србија ући у ЕУ – апсурдне.

Такав правни посао, споразум не постоји“, изричит је саговорник „Српског света“.

У емисији је било речи о јачању Кине, која је постала глобалистички лидерали на специфичан начин, мултиполарности којом се успоставља равнотежа моћи, јачању суверениста у Европи, окупацији Немачке од краја Другог рата, глобалистима који користе САД и њене потенцијале, руској идеји евроазијског тржишта од Лисабона до Владивостока, објављеној књизи у Србији, Русији, а преводи се и на италијански – пресуде светским лидерима за злочине почињене током нелегалне акције бомбардовања у чијем изрицању је учествовао. Пресуда а која је касније, под притиском – поништена.

„Злочин не застарева. Пресуда је својеврсни дневник рата са подацима на дневном нивоу. Утврђено је да је штета између 80 и 120 милиона долара, а они се хвале и истичу као су нам дали две милијарде, али – кредита“, огорчен је Горан Петронијевић.

Како Вучић добија шамар за шамаром, прочитајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА