Најновије

РУСИ КРЕНУЛИ У СУРОВУ ОСВЕТУ! Борбени авиони кренули на упоришта џихадиста!

Руске ваздухопловне снаге извеле су данас неколико удара на централни регион Сирије, док су њихови ратни авиони гађали неколико скровишта Исламске државе (ИД) у селу Бадија Ал-Шам и на истоку Хаме.

Руски борбени авион. (Фото: mil.ru)

Према извештају са терена у недељу, руске ваздушно-космичке снаге извеле су неколико удара на положаје Исламске државе, са примарном концентрацијом ових ваздушних напада усмерених на скровишта терористичке групе између градова Ал Саламија и Ал Ресафа.

У извештају се наводи да руске ваздушно-космичке снаге у овом тренутку још увек изводе ваздушне нападе на централну Сирију, али су од тада гађале локалитете у губернији Хомс, пре свега у близини пустињског града Ал Сукна.

Руске ваздушно-космичке снаге недавно су појачале ударе против Исламске државе, након низа напада на положаје Сиријске арапске војске (САА) у источном региону губерније Хама.

Ови напади Исламске државе на источну Хаму датирају крајем 2020. године, када је терористичка група проширила своје операције на неколико заселака и села у близини кључног раскрсног града Итрија.

Барикаде и хиљаде војника на улицама Вашингтона нису случајност Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА