Најновије

Млади професор средње школе, осумњичен је за убиство ученице: И то је тек почетак приче!

Не пропустите роман Цај Ђуена "Река заборава" у издању Вулкана.

Фото-Pixabay.com

Цај Ђуен је кинески писац бестселера и књига које су награђене бројним престижним признањима. Његови романи преведени су на неколико језика, а њега називају кинеским Стивеном Кингом. Река заборава је књига коју истински љубитељи трилера неће пропустити. Ово дело, на самој граници између трилера и хорора, поиграва се реалношћу и леди крв у жилама. 

Прича о животу после смрти, о савршеној освети, али и о светлости која увек успе да се пробије кроз таму. Мајстор напетости Цај Ђуен изненадиће своје читаоце шокантним расплетом у причи који се игра границама стварности и слика упечатљив портрет савремене Кине.

Шен Минг, млади и бриљантни професор средње школе, ког сви поштују, а многи му и завиде, осумњичен је за убиство ученице. Неколико дана касније, избоден је у напуштеној фабрици недалеко од школе. Ова убиства пролазе некажњено, све док девет година касније мистерија не постане још замршенија, када и наводне убице заврше у краљевству мртвих. Гласине се шире: шта ако је Шен Минг прешао Реку заборава и вратио се да се свети?

За књигу која одише напетошћу l’Endependan је навео да је то „величанствен трилер, право освежење“. Уколико волите књиге Томаса Хариса, Стивена Кинга и других врсних аутора овог жанра, Река заборава наћи ће се на самом врху ваших омиљених наслова.

Поручите књигу већ данас путем сајта www.vulkani.rs на брз и једноставан начин. 

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА