Најновије

Припремите се за "Ноћ књиге": Више од 50.000 наслова по невероватним ценама и дружење са писцима

Организатори овог својеврсног фестивала књиге су издавачка кућа Лагуна и књижарски ланац Делфи.

Фото: Лагуна

Омиљена манифестација свих који воле књигу и читање добила је нову форму. Уместо дружења током неколико сати, 24. "Ноћ књиге" трајаће овог јуна пуна три дана од 18. до 20. јуна 2021. године под покровитељством банке Еуробанк Србија.

Попусти на Лагунина издања за куповину једне књиге биће 25%, за две 30%, за три 35% а за четири и више књига 40%, док ће се на књиге других издавача који су се прикључили Ноћи књиге, укључујући Егмонт и Dexy Coнаслове, страна издања и гифт асортиман обрачунавати попуст од 20%.

Ноћ књиге ће се одржати на чак 62 локације у књижарама Делфи и Лагуниним клубовима читалаца у 31 граду у Србији и региону (Бањалука, Бијељина, Тузла, Сарајево, Подгорица, Никшић), као и на сајтовима laguna.rs и delfi.rs. Испорука ће бити бесплатна за све поруџбине на територији Републике Србије. Повлашћена цена испоруке ДХЛ-ом за поруџбине преко сајта delfi.rs у току трајања манифестације за територију Хрватске, Црне Горе и Босне и Херцеговине износиће 10 евра. Цене испоруке за поруџбине преко сајта laguna.rs за територију Црне Горе и Босне и Херцеговине обрачунавају се према важећем повлашћеном ценовнику. Специјална цена испоруке ДХЛ-ом за поруџбине преко сајта laguna.rs за територију Хрватске износиће 10 евра.

Осим понуде – више од 50.000 наслова по невероватним ценама, дружења са писцима, и ове године Лагуна припрема сјајне поклоне за куповину у књижарама у сарадњи са пријатељима манифестације!

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА