Најновије

Златановићу и Кнежевићу одређен притвор од 30 дана: Уредник Србин.инфо почео штрајк глађу

Суд је вечерас донео долуку o oдређивању притвор од 30 дана уреднику Србин.инфа Дејану Златановићу и вођи Народних патрола Дамњану Кнежевићу. Због скандалозне одлуке Дејан Златановић почиње штрајк глађу!

– Ово је моменат када се независно правосуђе обрише гумицом и дежурни судија поклекне и подлегне притиску дневне политике и ПР маркетингу Александра Вучића, да не би трпео/ла последице – поручује адвокат Иван Нинић.

Подсећамо, вишечасовно саслушање ухапшеног новинара, историчара и инвалида од рођења Дејана Златановића у Тужилаштву је завршено, а према речима његовог адвоката Марка Пушице, тужилац Пантелић је и пре него што је започео испитивање знао коју ће одлуку донети. А она је, по мишљењу адвоката – апсолутно скандалозна!

Како пише портал Србин индо, Златановић је одлучан да се супротстави стравичном безакоњу у Србији и репресији Вучићевог режима једино како може у тамници – штрајком глађу!

Они се сумњиче да су позивали на насилно рушење уставног поредка. 

Адвокати тврде да је Дамјановић физички малтеретиран током хапшења, као и у полицији и да на телу има више масница од задобијених удараца.

Још једна нота о повлачењу признања независности Косова

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА