Најновије

"МОЈ ГЛАВНИ ЦИЉ ЈЕ ДА ЂУКАНОВИЋ ОДЕ У ПРОШЛОСТ": Мандић подржао Милатовића

Председенички кандидат Демократског фронта Андрија Мандић захвалио се сваком гласачу ДФ-а, коалиције За будућност Црне Горе (ЗБЦГ) и поручио да су "добили много гласова".

"Људи су подржали политику помирења и која значи будућност Црне Горе. Победа нашег колеге Милатовича у другом кругу нема без подршке Демократског фронта", казао је он.

Он је позвао све грађане Црне Горе да у другом кругу гласају за Милатовића, без обзира да ли ће, како је рекао, он поштовати ту подршку. Поручио је да Црна Гора мора да крене новим путем, а да политика помирења може да буде на корист сваког грађанина.

- Желим да захвалим мом српском народу у Црној Гори и свима народима који су прихватили политику помирења. Пред нама су парламентарни избори. ДФ и коалиција око њега наступиће на њима. После ових резултата, завршено је време бруталне и одвратне кампање против мене и ДФ-а. Измишљали су разне лажи, и у овој кампањи. Тврдили смо да смо ми и ДПС две стране исте медаље, амбасаде су радиле против нас, водећи медији. Пред нама су парламентарни избори - рекао је Мандић.

"ДФ ће Милатовићу омогућити да буде председник Црне Горе".
Лидер ДФ-а је поручио да се нада да ће грађани вредновати то што ће "ДФ Милатовићу омогућити да буде председник Црне Горе".

- Не мислим да је он најбољи кандидат, али је кандидат иза кога треба да стане већинска Црна Гора. То је наша дужност и обавеза. Боримо се против Ђукановића 25 година. То што ће неко од млађе генерације да формално промени власт у Црној Гори, тј. да буде председник, то ме ни најмање не нервира, јер је мој главни циљ био да Ђукановић буде уклоњен с тог места, јер је он симбол подела и свега лошег у Црној Гори - рекао је Мандић.

Ни Москви ни Кијеву не одговара да се овај рат брзо заврши! (ВИДЕО)

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА