Најновије

Биографија Горана Весића: Све лажне идеје вечитог заменика

Биографија Горана Весића вечитог заменика градоначелника Београда, осим статуса прелетача, сада се своди на његове бројне лажне идеје које пласира на друштвеним мрежама. Фејсбук је једно време имао примат а сад су ту и Инстаграм и Тик ток.

Весић (Фото: Јутјуб)

Заменик градоначелника Београда Горан Весић познатији на Тик току као сићве011 задао је себи нови задатак – да пронађе нову намену ташмајданским пећинама.

@sicve011

#beograd#gradbeograd#tasmajdan#srbija#serbia#srbijatiktok#cave#mystery#adventure#history#mysterious#balkantiktok

♬ original sound - Goran Vesić

Јавност стрепи у ишчекивању новог београдског чуда у Весићевој режији.

“Ово је најмистериозније место у Београду – ташмајданске пећине. Служиле су као склониште Београђанима за време Првог светског рата, као немачко војно склониште за време Другог светског рата, а данас покушавамо за њих да нађемо једну праву намену и надам се да ће то бити ускоро”, поручио је Весић са свог Тик Ток профила.

И тако наставио са врло чудном саморекламом.

“Маштовитих” идеја вечитог броја два београдске власти никако не мањка.

Углавном их пласира на друштвеним мрежама, где предњачи Фејсбук. И на њима неизмерно забавља јавност.

Недавно нас је почастио говором на кинеском, показао је да воли да пије воду из шаке што са чесме, што из базена. Посебно воли да се фотографише са лемуром на глави.

Фејсбук профил Горана Весића годинама уназад заменику градоначелника служи као платформа на којој приземним увредама омаловажава своје политичке противнике, људе из света уметности и друге критичаре власти.

Тако је биографија Весића уптпуњена је тим увредама. Али и похвалама Александра Вучића.

Весић га неретко брани од критика неистомишљеника и најављује његова гостовања на телевизијама.

Весићеве Facebook арије

Управо на овој друштвеној мрежи неретко нас почасти и снимцима и фотографијама које данима касније буду добра забава Београђанима.

Обавестио нас је Весић управо на Фацебоок и да је почео да прича кинески, па и да је успео да напише своје име.

Ту нас редовно информише и о чувеном грашку своје мајке Љиљане. Видели смо и како у Стублинама крај Обреновца пије воду из шаке док домаћица иза њега држи послужавник са чашама.

Из шаке је пио воду и из базена на Бањици.

Целу причу заокружује фотографија Весића из Зоолошког врта, све са лемуром на глави.

Слике које данас гледамо неспојиве су са оним што пише у званичној биографији Горана Весића. Она је све само не сиромашна функцијама. И то озбиљним.

Биографија вечитог заменика

У његовој званичној биографији на сајту Скупштине града пише да је био стажиста Европске фондације “Роберт Шуман” у Европској комисији и Европском парламенту 1999. Године.

Од 1990. до 1994. Био је новинар страначког листа “Демократија”, а заменик главног и одговорног уредника “Студента” од 1992. до 1993.

Од наредне до 1997. године био је шеф кабинета председника ДС Зорана Ђинђића. Био је и члан Извршног одбора Скупштине града Београда и њен одборник.

Био је Весић и посланик у Скупштини Србије, саветник тада савезног министра одбране Бориса Тадића. На месту саветника у свим изборним кампањама председника Црне Горе Мила Ђукановића био је од 1997. до 2000,. Исти посао радио је и за бившу председницу Републике Српске Биљану Плавшић.

Иако је својевремено као члан Демократске странке блиско сарађивао са Драганом Ђиласом. Након изласка из ДС прешао је на другу страну. Када су одборници СНС, ДСС, СПС и ПУПС изгласали неповерење Ђиласу Весић је изабран за секретара Привременог органа, а председник је постао Синиша Мали.

Касније је изабран за градског менаџера и заменика градоначелника Синише Малог. На том месту је и данас.

“За мене овај избор није само част и привилегија, већ и обавеза и одговорност”, написао је тада на свом Фејсбук профилу, захваливши Александру Вучићу на поверењу.

Весић полицајац…

Оно чега нема у његовој биографији јесте информација о томе да ли је заиста Весић био и полицајац. То је недавно, наиме, била главна тема на друштвеним мрежама, након што се појавила фотографија Горана Весића у полицијској униформи.

Овај случај није довољно истражен, можда нам објашњење једног дана да сам Весић.

Нападнута сиријска војска. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА