Најновије

ШАРОВИЋ: Већ виђена Вучићева мелодрама. И тај да се одрекне власти?

Лидер покрета Љубав, Вера, Нада Немања Шаровић написао је на Твитеру да је председник Србије Александар Вучић да би очувао власт заробио медије, уништио институције, задужио државу, а народ свео на ниво "Задруге".

Шаровић је затиом додао:

- Да би на власт дошао, одрекао се свега у шта се заклињао до 42. године живота. Да би власт очувао, заробио је медије, уништио институције, државу задужио а народ свео на ниво Задруге. И тај да се одрекне власти? За живота, добровољно?.

Шаровић је прокоментарисао и  изјаву Александра Вучића током састанка са  најближим сарадницима у седишту Српске напредне странке да је спреман да се повуче ако постоји "неко ко мисли да може и уме боље":

- Већ виђена мелодрама како би пажњу скренуо на себе. Број људи који се по хиљадити пут ложи на ово показује колико је идиота међу нама. Он овим поручује, ЈА сам жртва, ЈА сам једини битан! Не, битни су народ и држава! Битно је Косово и Метохија а не неко ђубре и издајник. - навео је Шаровић на Твитеру.

Медији блиски власти и Вучићу пренели су да су "поједини функционери покушали да ‘паметују’ и говоре како ни случајно не треба прихватити даље преговоре са ЕУ и САД. Вучић је све то стрпљиво саслушао, а онда је поручио да ако неко мисли да може и уме боље, он ће се повући. Рекао је и да ће се, ако народ одбије преговоре и ако неко мисли да треба да економски уништимо земљу, он ће вођење државе препустити ‘паметнијима’."

Командир "Вагнера" који је предводио напад на Соледар: Ми смо у рату са целим колективним Западом

Извор: Директно.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА