Најновије

ЈЕЗИВО ПРОРОЧАНСТВО КОЈЕ ЈЕ ПОЧЕЛО ДА СЕ ОСТВАРУЈЕ! Падаће авиони с неба, нафта ће горети! Рат, нестаје свет каквог знамо

Француски лекар и астролог Мишел де Ностр Дам познат је по својим предвиђањима која се и дан-данас анализирају, а многи верују да је Нострадамус предвидео да ће 3. светски рат избити 2020. године и то управо на Блиском Истоку.

Нострадамус (Фото: Домен јавног власништва)

Предвиђање Нострадамуса каже да ће "нафта на Блиском истоку бити запаљена", да ће се догодити многе експлозије и да ће "авиони падати с неба". Пророк тврди да ће рат у Ираку бити први сигнал да ће свет каквог знамо ускоро нестати.

Један посебно Нострадамусов пасус могао би да упозори на глобални сукоб. Нострадамусово пророчанство гласи: „Двапут подигнут и два пута оборен, Исток ће ослабити и Запад. Његов противник након неколико борби пашће прогнан морем."

На ове Нострадамусове речи подсетио је британски медијум Крејг Хамилтон-Паркер који је такође имао визију да ц́е на блиском Истоку избити разорни рат.

Међутим, британки видовњак је предвидео разорни сукоб на Блиском истоку, а не на глобалном нивоу, рекавши да ће конфликт трајати од 2020. до 2021. Сукоб ће укључивати „нереде у Ирану“ и свеопшти рат између Саудијске Арабије и Ирана. 

Подсетимо, иранска војска ракетирала је ноћас америчке војне базе у Ираку, у знак одмазде због убиства иранског генерала Касема Сулејманија у Багдаду.

Снимак америчких војника док на њих падају бомбе у Ираку погледајте ОВДЕ.

Извор: express.co.uk

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА