Најновије

ПРЕДСЕДНИК НАГОРНО-КАРАБАХА СЕ БОРИ НА ПРВОЈ ЛИНИЈИ ФРОНТА: ''Кориснији сам тамо него у позадини''

Председник Нагорно-Карабаха (Републике Арцах, како је зову мештани) Араик Харјутиуњан изјавио је да је у условима тешких борби са непријатељем дуж целе границе лично отишао на прву линију борбе против непријатеља.

Нагорно-Карабах (Фото: РИА Новости)

„Генерали, официри, наредници, војници! Саборци, добровољци!

Тешке битке воде се дуж читаве линије разграничења између Арцаха и Азербејџана са различитим интензитетом. Цивилна насеља, укључујући главни град Степанакерт, нашла су се на линији ватре.

Право на живот независно и достојанствено и стварање на својој земљи, ослобођено по цену крви јерменских синова, било је угрожено.

Стога сада са специјалним снагама одлазим на линију фронта како бих водио битку, јер ћу вредети више на линији фронта него у позадини.

Позивам све вас да одмах устанете и несебично одбраните наше неприкосновено право да живимо у својој домовини без угрожавања нашег постојања. Ово је свети патриотски рат у којем морамо победити захваљујући максималном учешћу и посвећености свих ...

Извојевали смо много победа и створили организовану, ефикасну, моћну у региону и победничку војску ... Ово је наша последња битка у којој ћемо сигурно победити. На оружје. Имам част “, написао је председник Арцаха у обраћању народу републике.

Како су Азербејџанци гађали Степанкерт, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА