Најновије

ОБРАДОВИЋ ПРИХВАТИО ПОЗИВ ГОРДАНЕ ЧОМИЋ: Улази у дијалог о истополним заједницама

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас да прихвата позив министарке за људска и мањинска права и друштвени дијалог Гордане Чомић на јавни дијалог о Закону о истополним заједницама.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Обрадовић, један од 212 јавних личности које су потписале апел да се заустави доношење тог закона, предложио је у писаној изјави достављеној медијима да се дијалог води следеће седмице на РТС-у у емисији "Упитник" или "Четвртком у 9".

Он је додао да верује да је најбоље да се дијалог одвија пред очима грађана Србије јер су они, како тврди, неинформисани о каквом се закону ради.

Лидер Двери је оценио да је позив министарке Чомић на дијалог важан и велики искорак за српску демократију и изразио наду да ће и она учествовати у том дијалогу.

Обрадовић сматра да о том закону треба организовати низ дебатних емисија и на осталим телевизијама са националном фреквенцијом за шта, како каже, унапред прихвата гостовање.

Министарка Чомић је у петак позвала на дијалог поводом апела 212 личности из свих сфера друштва да се заустави доношење Закона о истополним заједницама у формату који потписници желе, као и датум и време који они желе.

Како се стеже обруч око Вучића, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА