Најновије

ДА ЛИ ЈЕ У ТОКУ УКЛАЊАЊЕ ОПАСНОГ СВЕДОКА ПРОТИВ ВУЧИЋА? Хркаловић у тешком стању, хитно пребачена у болницу

Дијана Хркаловић, некадашња висока функционерка МУП која је осумњичена за трговину утицајем и везе са криминалном групом Вељка Беливука, наводно је заражена короном.

Дијана Хркаловић (Фото: Јутјуб)

Занимљиво је да је након њеног хапшења више људи, међу којима и Предраг Поповић, уредник Таблоида, упозоравало да би она могла да се разболи и умре од короне у затвору и да би је на тај начун спречили да објави снимке који компромитују председника Вучића и чланове његове породице. 

Она је пребачена у болницу Централног затвора јер је позитивна на коронавирус. Она је и претходно имала проблема са здрављем. Да подсетимо, њој је недавно продужен притвор за још 30 дана, након што је то тражило Тужилаштво за организовани криминал. Некадашња државна секретарка у Министарству унустрашњих послова осумњичена је за трговину утицајем, а ухапшена је прошлог месеца.

Притвор јој је првобитно одређен због опасности да ће утицати на сведоке, а за кривично дело трговина утицајем за које се терети, прети јој казна затвора између једне и осам година затвора.

Извор: Мондо/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА