Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ОТКРИВЕН КОНЦЕНТРАЦИОНИ ЛОГОР БАТАЉОНА ''АЈДАР'': Овде су мучили и убијали Русе

Мислило се да у Европи не постоје више концентрациони логори, и да су они данас само црна тачка у историји човечанства, али они и данас постоје.

Ајдар (Фото: РИА Новости)

У селу Половинкино, у Старобељском округу Луганске области, откривен је прави концентрациони логор, где су припадници екстремистичког батаљона '’Ајдар'’, који је у саставу украјинских оружаних снага, мучили и убијали цивиле који су им пали у руке.

Ово место је открила Народна милиција ЛНР приликом офанзиве на делове Луганске области које су под контролом украјинских снага.

На видео материјалу, који је објавила НМ ЛНР, приказан је прави логор који су припадници батаљона'’Ајдар'’ користили за заробљенике, међу којима су били и заробљени војници и цивили са те територије који се нису слагали са понашањем припадника '’Ајдара'’.

Олевици говоре о мучењима која су доживели. Један од њих сведочи да су му чак зглобове  на рукама секли како би добили признање.

У материјалу се такође каже да су многи затвореници убијени, и приказане су просторије у којима су вршене егзекуције.

Такође су приказане и ћелије у које су заробљеници затварани. У њима није било светла, струје, воде, грејања, па чак ни кревета, а заробљеници су лежали на слами.

Шта се за то време догађа у Мариупољу, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА