Најновије

ПУЦЊАВА У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ: Две особе рањене

Две особе које су рањене пуцњави која се десила ноћас око 2 сата у Северној Митровици, налазе се на одељењу хирургије у болници у том граду и нису животно угрожене.

Косовска Митровица (Фото: Јутјуб)

Kако је за Kосово онлајн потврдио заменик регионалног директора Kосовске полиције за север Kосова Ветон Ељшани истрага о овом случају је у току и полиција трага за осумњиченима.

"Две особе које су рањене синоћ око 2 сата, у Улици Чика Јовиној у Северној Митровици, налазе се у болници, а полиција интензивно трага за особом која је у њих пуцала", рекао нам је Ељшани.

Он није могао да изнесе више детаља, нити могући мотив овог дела.

"Случај се води као покушај убиства, за сада не можемо дати више детаља, јер се ради о осетљивом случају где су укључене полицијске снага и потрага за извршиоцима је у току. Још увек је рано говорити о мотиву овог дела", казао је Ељшани.

Дежурни хирург у болници у Северној Митровици Гојко Игрутиновић изјавио је за Kосово онлајн да су две особе у раним јутарњим сатима примљене на одељење хирурургије.

"Они имају повреде доњих екстремитета које су нанете ватреним оружјем. У питању су особе старости између 20 и 30 година и смештени су на одељење интензивне неге. Они нису животно угрожени", потврдио је Игрутиновић.

Извор: Косово онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА