Најновије

СНС из целе Србије довлачи 3.752 аутобуса

Откако је Александар Вучић, председник Српске напредне странке и Србије, најавио највећи митинг икада за 26. мај, напредњачки одбори широм земље кренули су да јуре квоте и обезбеде долазак што већег броја људи. Било је ту уцењивања, притисака, а наравно, како то иначе бива, СНС је посегао и за огромним бројем аутобуса. Тачније, 3.752 возила, који ће бити паркирани широм Београда.

СНС (Фото: Јутјуб)

Kако би парирао скуповима "Србија против насиља", Вучић је одлучио да организује контрамитинг, ваљда како би напумпао самопоуздање, пише Директно.

Људи ће бити довожени у Београд како би аплаудирали председнику државе. За то време, према Вучићевим речима, настаће потпуни колапс у главном граду, и то већ после 14 часова. Kако и не би - па, треба паркирати све те аутобусе по београдским улицама.

Највећи број аутобуса, чак 667, биће паркирано у Булевару Николе Тесле, а у њему ће се налазити људи из западнобачког, севернобачког, сремског, подунавског и моравичког округа, као и из ГО Сурчин. У тим аутобусима би требало да буде око 30.000 грађана. Два аутобуса мање (665) биће стационирана на Булевару краља Александра, у њему ће се налазити 29.925 људи из источне и јужне Србије.

Гужва ће бити и у Булевару Михајла Пупина, где ће се наћи 421 аутобус, потом у Улици Владимира Поповића (411), у Савској (200)…

Извор: Директно

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА