Најновије

Вучићу, оставка и ванредни избори, а не Србија срамоте!

"И поред више позива упућених владајућој већини и Александру Вучићу да одустану од организовања скупа у Београду у ситуацији појачаних тензија и све већих подела у српском друштву, актуелна власт је истрајала у својој непримереној и у бити суманотој идеји показивања сопствене „снаге“", поручили су председници Двери, Новог ДСС, Заветника и ПОКС.

Они су данашњи скуп СНС-а назвали “Србија срамоте”.
 
- С обзиром на начин на који је овај скуп организован, недопустиве притиске, уцене и претње којима је био изложен огроман број људи, а нарочито људи запослени у локалним самоуправама и јавном сектору и чињеницу да је у организацији једног страначког скупа упрегнут целокупан државни апарат, данашњи догађај једино показује у којој мери је једна странка заробила државу и на какав страшан начин понижава сопствене грађане. Утолико скуп који је власт назвала „Србија наде“ представља заправо „Србију срамоте“!
 
Реакција грађана, њихов бес и гнев само ће се с правом појачати. У таквој ситуацији, једини излаз из дубоке политичке кризе у коју је земља ушла представља оставка Александра Вучића и расписивање ванредних, фер и демократских избора на свим нивоима. У супротном ће се тензије додатно појачавати са могућим погубним последицама за које ће искључиву одговорност сносити актуелни режим и Александар Вучић – стоји у саопштењу које су потписали председник Нове демократске странке Србије Милош Јовановић, председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић, председник Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски и председник Покрета обнове Краљевине Србије Војислав Михаиловић.

ОПСАДНО СТАЊЕ НА КОСМЕТУ: Сузавац и шок бомбе употребљени против Срба (ВИДЕО)

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА