Најновије

ЗАПАД ЋЕ НАПАСТИ ИСТОК ЗБОГ РЕСУРСА: Америка је већ банкротирала, али не смеју да објаве! (ВИДЕО)

Представништво Међународног евроазијског покрета у Србији организовало је трибину Гео-економија и надолазећа економска криза, могући развој и расплет.

Светозар Радишић и Драгош Вучковић (Фото: HelmCast)

На трибини су говорили Пуковник, проф. др Светозар Радишић и економски теоретичар и спољнотрговински стручњак, мр. Драгош Вучковић. 

Пуковник Радишић је говорио о тренутној ситуацији у свету, проблемима насталим због неоколонијализма који спроводе западне земље, било појединачно или кроз своје супранационалне организације, о њиховој пљачки преосталих ресурса. Пуковник Радишић сматра да ће у следећем рату, који је неизбежан Русија (поново) победити, а да се западни свет самоурушава, мада то прозиводи велике жртве и изван западног света.

Магистар Вучковић је говорио о економском стању балканских земаља које су већ у ЕУ - упоредио њихову економску ситуацију са стањем пре и после уласка у ЕУ. Такође је говорио о великој економској кризи из 2008. године, која, у ствари, никада није ни престала и о могућностима да Србија избегне будуће замке ММФ и Светске банке. На основу пословних искустава из Бугарске и Белорусије, напоменуо је важност евроазијске идеје и Евроаијског економског савеза, за будућност свих оних држава које своју судбину не желе да препусте пљачки Запада. 

Радишић је рекао да ће западне земље напасти исток због ресурса и да је то неизбежно. ВУчковић је објаснио зашто је долар валута без покрића и објаснио је да су САД већ банкротирале али да то не смеју да објаве.

Међународни евроазијски покрет ће наставити са организацијом оваквих и сличних скупова. 

Протест у Београду о коме режимски медији ћуте погледајте ОВДЕ.

Извор: Gepolitica.ru/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА