Најновије

"ПАКЛЕНИ ИЗАЗОВ": Ако си фан франшизе "Паклене улице", волиш да вежбаш и зависник си од адреналина? Права си особа за...

У сусрет премијери филма "ПАКЛЕНЕ УЛИЦЕ - ХОБС И ШО" овог викенда, 27. и 28. јула од 12 часова до 21 на централном тргу Ушће Шопинг Центра, биће организован јединствен и непоновљив "Паклени изазов", на полигону Спортске академије Кочовић.

Инсерт из филма (Фото: Правда)

Потребно је окупити трочлану екипу, навести имена чланова екипе, и пријавити се или на лицу места или путем друштвених мрежа биоскопа Синеплекс (https://www.facebook.com/CineplexxSrbija) и Тарамоунт филма (https://www.facebook.com/TaramountFilm

У трочланој екипи филма су Хобс, Шо и Хати, а на вама је да направите најбољи избор, како бисте освојили вредне награде.

Суочите се са пакленим изазовом и уз смернице професионалних тренера Спортске академије Кочовић савладајте полигон! Веслање, искораци, скакање, склекови, за свакога по нешто! Ми смо спремни за филм ,"Паклене улице  - Хобс и Шо". Покажите да ли сте спремни и ви? 

Све учеснике очекују поклони, а за најбоље припремљене су месечне чланарине у Спортској академији Кочовић, Ундер Армур поклони и наравно биоскопске улазнице за први Акшн Најт 1. августа у биоскопу СИнеплекс Ушће Шопинг Центар.

Партнери догађаја су Синеплекс, Тарамоунт филм, Спортска академија Кочовић, Ушће Шопинг Центар, Ундер Армур, Реxона и Плеј радио.

И то није све! Слушајте Плеј радио и искористите могућност да освојите карте за свечану премијеру филма због кога се диже прашина у целом свету!

Премијера филма "Паклене улице-Хобс и Шо" биће 31. јула у одабраним биоскопима, а од 1. августа филм ће бити део редовног репертоара свих биоскопа.

Прочитајте ОВДЕ све о посластици за децу и одасле-Краљу лавова.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА