Најновије

"ЛЕШЕВИ ЋЕ ВАМ ТРУНУТИ ПОД СУНЦЕМ АКО НАС НЕ ПОСЛУШАТЕ!": Сиријска војска дала рок милитантима да нестану из Алепа!

Милитанти које подржавају Турци у селу западног Алепа добили су последње упозорење да евакуишу зону деескалације пошто више војних појачања долази на подручје бојног поља.

Сиријска војска (Фото: Јутјуб)

Помоћу звучника, официр сиријске војске одредио је 15. октобар као рок за милитанте да напусте подручје разоружања које је познато као зона деескалације.

„15. октобра, сви који не напусте област искрцавања биће циљани и уништени. Сат откуцава; то је твој избор. Или нас послушајте или ће вам лешеви трунути под сунцем “, наводи се у саопштењу.

„Тачно знамо где сте, терористи који се кријете, ваша скровишта и тунели неће вас заштитити. Руска ваздухопловна снага ослободиће вам пакао по глави “, додаје се.

Према извештајима, огромна појачања из разних формација сиријске војске недавно су дошле у западни и северни део Алепа за велику надолазећу офанзиву.

18. августа, Слободна сиријска војска коју подржава Турска (ТФСА) лансирала је неколико артиљеријских граната према граду Тал Рифа'ат у северном Алепу, погодивши положаје руске војске у тој области.

У нападу је, како се извештава, повређен један руски војник.

Снимљено легло џихадиста у Идлибу Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА