Најновије

ПОКУШАЈ ТЕРОРИСТИЧКОГ НАПАДА? Дроном ометао америчку акробатску групу, за "длаку" избегнута катастрофа! (ВИДЕО)

Контроверзни снимак дроном се појавио на интернету у којем је човек који је контролисао летелицу пришао њом на само неколико метара од путање којом су се кретали пилоти „Плавих анђела“, једне од најпознатијих светских акробатских група.

Амерички авиони (Фото: Јутјуб)

Уз саундтрек из Топ гана, кратак снимак показује шест „Плавих анђела“ у авионима Ф/А-18 „хорнет“ како изнад Детроита изводе низ захтевних маневара.

Током снимка се види да дрон прилази опасно близу авионима ризикујући судар, што је могло да од вежбе направи трагедију.

Како је навео сајт Ејвиејшонист (Aviationist), снимак је првобитно објавио корисник који је све налоге на друштвеним мрежама ускоро угасио, али су други људи видео-материјал поново окачили на Јутјуб.

Корисник који је поново поставио снимак написао је да је то „једна од најнеодговорнијих, глупих, несмотрених, моронских и веома опасних ствари које сам икада видео да је неко са дроном урадио“.

Он је такође послао материјал и другим владиним безбедносним агенцијама да истраже и пронађу онога ко је контролисао дрон.

Опсадно стање главног града Републике Српске! Више о томе ОВДЕ.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА