Најновије

ЈЕРЕМИЋ УПОЗОРАВА: Следе притисци због Репулике Српске! Власт ће покушати...

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је да ће ове и наредне године уследити међународни притисци на Србију у вези са Републиком Српском и да се боји да би власт у Београду могла да покуша да се "поигра будућношћу" РС слично као што је на северу Косова и Метохије такозваним Бриселским споразумом предала суверене надлежности Србије администрацији самопроглашеног Косова.

Вук Јеремић. (Фото: Јутјуб)

“Ситуација им неће бити нимало једноставна. Власт је изложена притиску међународне заједнице зато што нема опозицију у парламенту, а има много корупције и других проблема и зарад попуштања тог притиска могла би да покуша да учини уступке као својевремно на Косову и Метохији”, рекао је Јеремић телевизији ВТВ Ваљево.

Он је рекао да Србија ни по коју цену не сме да прихвати било какву врсту ревизије Дејтонског споразума која би довела у питање постојећу самосталност и функционисање Републике Српске.

Јеремић је рекао да се “у Ваљеву за све пита криминалац Бранко Маловић, који ће једног дана сигурно лежати у затвору”.

“Сви у Ваљеву знају ко је и шта ради потпредседник Извршног одбора СНС-а Бранко Маловић, који на кључна места у градској управи доводи људе који нису из Ваљева”, навео је Јеремић.

Додао је да је Шапчанин Небојша Петронић начелник Градске управе Ваљева, а главна урбанисткиња Ваљева Јасна Мићић је из Степојевца и због њеног постављења на то место морао је да буде промењен статут.

“Она је постављена да би на Дивчибарама могли да отимају плацеве у власништву града и да од Дивчибара направе други црногорско-тајкунски Златибор. Члан Градског већа Владимир Благојевић један је од оних који гради на Дивчибарама, да ли је то нормално”, упитао је Јеремић.

Јеремић је навео да су Дивчибаре “следећи плен који СНС хоће да отме”.

Ево зашто Вучић и Весић уништавају Београд! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА