Најновије

ЈЕЗИВО! Звицер јео ћевапе од меса жртава Беливуковог клана: Распали роштиљ, па их зачини луком и сенфом

Радоје Звицер (38), вођа "кавачког клана", у Црној Гори је на роштиљу пекао ћевапе од људског меса које су у Ритопеку правили Вељко Беливук и његова екипа.

Радоје Звицер (Фото: МУП)

Звицер је "људске ћевапе" углавном бацао псима, а оне који су били направљени од његових највећих, "крвних непријатеља" Звицер је и сам јео и то са сенфом и пуно лука, открили су ухапшени "кавчани".

Шокантну информацију да су припадници клана Беливук правили ћевапе од меса убијених жртава потврдио је и председник Александар Вучић, који је Звицеру поручио да ће га држава Србија ухапсити и осудити за језиве злочине где год да се у свету сакрио! Слике ћевапа више ухапшених припадника екипе Веље Невоље у Србији, али и неколико "кавчана" приведених у Црној Гори, још у априлу су открили шта су Беливук и Звицер радили са млевеним месом својих жртава!

Полицајци у први мах нису могли да поверују у то, али касније су нађени и конкретни докази у "Скај" телефонима.

Беливук и његови људи су сами себе снимали како секу месо жртава, мељу га и од њега праве ћевапе.Те снимке су онда слали Звицеру у Црну Гору, баш као и "људске ћевапе", који су преко границе пребацивани у специјалним ручним фрижидерима.

- Када би добио те ћевапе, Радоје Звицер би у дворишту неке од својих кућа распалио роштиљ и најнормалније би их испекао као да је реч о јунетини или свињетини! Он је већину тих ћевапа" бацао псима, али ако би месо било од његових најжешћих противника, како је говорио - "крвних непријатеља", онда би их и сам јео и то уз сенфи доста лука! - преноси извор који каже да су и најближи сарадници.

Звицера у више наврата пред њим јели људске ћевапе" како би доказали лојалност!?! Председник Србије Александар Вучић потврдио је на ТВ Прва да су припадници клана Вељка Беливука правили ћевапе од људи и слали их Радоју Звицеру, вођи ,кавачког клана“.

- Тај Звицер је, кад га неко изнервира, од Беливука тражио да му пошаље ћевапе. И Беливукови кољачи су заиста људе убијали, млели их у индустријској машини за месо, правили ћевапе и слали их Звицеру. Пре него што их убију, они су своје жртве најстрашније мучили. Секире које су надене у тајном бункеру служиле су за језиво иживљавање. Утврђено је да су неким жртвама гурали сечиво секире у анус или им секли тетиве, а некима су чекићима разбијали зглобове и главу... - рекао је Вучић и навео да су ти језиви злочини имали везе само са борбом око превласти на тржишту дроге.

Председник је нагласио да је прича о Вељку Беливуку и његовој групи завршена и да је тужилац шокиран сазнањима, али и "преза-довољан доказима".

- У тајним просторијама у Ритопеку нађена је крв и изолован је ДНК људи који су тамо убијени. Знамо да се стратегија одбране тих зликоваца сада своди на то да кажу: нашли сте ДНК, али то ништа не доказује. Као, јесу ту људи убијени, али нисмо ми то урадили. То им, ипак, неће проћи! Тужилац све зна и има много доказа, а они нека и даље говоре лажи рекао је председник.

Потрага за зликовцем

Вођи "кавачког клана" Радоју Звицеру, Вучић је поручио да ће га држава наћи било где да је на свету.

- Боље ти је да дођеш да ме убијеш, јер нећу стати док те не ухватимо и док не будеш одговарао за ћевапе. У стопу ћемо те пратити, наћи ћемо те где год да си, од Црне Горе до Колумбије. Одговараћеш за ћевапе, зликовче! - поручио је Вучић. Упитан зашто се тиме бави, Вучић је рекао да то ради зато што воли своју земљу и зато што не може да поднесе да се неко у Србији претвара у ћевапе.

- Ти гадови су планирали да управљају Србијом! Пет месеци у Србији није било ниједног убиства. Хоћу такву Србију. А ја сам се наживео, не плашим се нимало за свој живот. Нагледао сам се свега и нећу да пустим да нам земља пропада, не дам. Главу дајем, али Србију не! - закључио је председник Вучић.

Руси су алфа и омега за косовско питање! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА