Најновије

"Мелем за романтичну душу": Поштујте ватру страсти и ватру љубави

Добро познати аутори, Џек Кенфилд, Марк Виктор Хансен, Марк и Криси Донели и Др Барбара де Анђелис припремили су књигу "Мелем за романтичну душу" коју нам представља Вулкан издаваштво. Књига је намењена љубитељима збирки кратких прича, али првенствено онима које су засновани на стварним животним искуствима.

Фото: Вулкан

"Мелем за романтичну душу" је узбудљива збирка текстова у којима вас сваки редак подсећа на то колико је неопходно да поштујете ватру страсти и ватру љубави. Увидећете да морате да јој, да би преживела, одате поштовање, да бринете о њој, да је пазите као што бисте пазили ватру коју сте запалили у дивљини да вас греје и штити од опасности. 


Свако има сопствену представу о романтици, а читајући ову књигу открићете је тамо где је пре нисте видели. Сазнаћете да се љубав не изражава увек путем речи, већ делима бриге и уважавања, која хране саму суштину срца. Подсетићете се успомена на љубав из ваше прошлости, које сте можда наизглед заборавили, али које ће заувек бити део вас. Сагледаћете изазовне тренутке кроз које нас љубав понекад тера да прођемо, чудићете се томе у којој је мери она неуништива, чак и када се суочи с болом и губитком, а понајвише ћете спознати начин на који срж истинске романтике прожима дане и ноћи, те зашто је важно да управо то ценимо.

Извор:Прада
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА