Најновије

СТОП СКУПОЈ РЕГИСТРАЦИЈИ, ГОРИВУ И ТЕХНИЧКИМ ПРЕГЛЕДИМА! Бојан Савић се придружује протесту! (ВИДЕО)

Новинар Бојан Савић, из удружења "Грађанска патрола" и покретач иницијативе "Нерегистрован" у новом видеу на свом Јутјуб каналу изразио је незадовољство због све већих цена и трошкова за регистрацију и технички преглед возила и тим поводом саопштио да ће се због тога придружити протесту групе грађана из Новог Сада.

Бојан Савић. (Фото: Јутјуб)

“Подигли су цену регистрације и техничких прегледа на ненормалних 6500 динара, негде чак и 7000 динара. Ако се сетимо цињенице да је пре само пар година технички преглед коштао само 1600 динара, мени није јасно шта се то у међувремену десило и како смо дошли до тога што је некада била цена за целу регистрацију сада је само за технички преглед.”  - рекао је он.

Он је овим путем најавио да ће се придружити протесту групе грађана из Новог Сада.

“Момци из Новог Сада, ентузијасти, бајкери, позвали су ме на скуп на Мишелуку, код ресторана "Гавриловић" 04.08.2021 године, од 17 часова. Неке од њих познајем лично, зато и идем и подржаћу ту причу и медијски, радићу уживо пренос преко мог Инстаграм налога.” – рекао је Савић.

Бојан је нагласио да ће тим поводм представити и свој предлог Закона о моторним возилима чији ће правно формулисан садржај прочитати на скупу.

“Битно је да они који седе у канцеларијама и који смишљају овакве пакости виде да се ми скупимо, да нас има све више и више и да ово нећемо да трпимо.” – закључио је Бојан Савић

Скуп против високих цена техничких прегледа, регистрација и горива.

Код ресторана “Гавриловић” у 17ч, 04.08.2021. године, Мишелук, Нови Сад.

Радници Геокса ускоро на улици! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда, А.В.

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА