Најновије

ХАОС У КЛУЖУ! Сви смењени после дебакла од Звезде: Цео стручни штаб напустио клуб

Велика бламажа румунског клуба, који је против Црвене звезде у игри мачке и миша јасно био плен, добила је епилог Црвена звезда је обезбедила пласман у групну фазу Лиге Европе и тако послала Клуж у Лигу конференција.

Клуж-Звезда (Фото: Јутјуб)

Иако је тренер шампиона Румуније Мариуш Шумудика уписао максималних шест победа у првенству, власник клуба Нелуту Варга је након двомеча са Црвено-белима одлучио да му уручи отказ.

Али то није све! 

Слободни у избору нове средине су и читав стручни штаб, као и један део вишег менаџмента на челу са председником Марианом Копилуом!

Власник је побеснео из више разлога. Наравно дебакл од Звезде му је тешко пао, а  многи фудбалери у уговорима су имали финансијске бонусе за које веровали или не, он није знао.

Све је изгледније да ће се на клупу Клужа вратити човек са којим је клуб освајао титуле у претходне три сезоне, Дан Петреску. Шумудика је лепо почео у првенству, али му је прилика да настави шампионски низ Клужа ускраћен

После изношења  прљавог веша у Београду, односи у свлачионици су у озбиљној мери били нарушени, а поједини играчи су чак ишли дотле да певају „Иди Шуми, иди...“

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА