Најновије

НИНЏА ЗАСКОЧИО АМЕРИЧКЕ СПЕЦЈАЛЦЕ: Прво их пропитивао па почео да лема! Морали да беже и закључали се у хангару! (ВИДЕО)

Мушкарац наоружан самурајским мачем, обучен као нинџа, напао је неколико војника специјалних операција који су били на обуци на калифорнијском аеродрому, наводно их приморавши да се склоне у хангар и нанео им ране које су захтевале ушивање.

Амерички војник. (Фото: marines.mil)

Бизарни напад догодио се на аеродрому Иниокерн, аеродрому у пустињи Мохаве, око 160 километара северно од Лос Анђелеса, негде после 1.00 ујутру 18. септембра, према ономе што се чини као извештај о војном инциденту који је подељен на Инстаграму и Реддиту.

Чини се да записи из полицијске управе Риџкрест потврђују неке детаље у документу објављеном на друштвеним мрежама на фотографији касно у среду на којој се каже да два војника морају ићи на ушивање пре него што се врате на дужност.

Након што је потврдио да се инцидент описан у документу који је процурио на друштвене мреже заиста догодио, портпарол Команде ваздухопловства Команде за специјалне операције америчке војске, мајор Џеф Слинкер рекао је да званичници немају додатних информација да додају.

Имена војника редигована су на фотографији која је подељена на друштвеним мрежама - али један је идентификован као штабни наредник, а други као капетан. Детаљи сугеришу да су они припадници 160. авијацијског пука за посебне операције, елитне хеликоптерске јединице познате под именом Ноц́ни сталкери.

Штабни наредник седео је испред зграде управе у аеродромском хангару и пушио цигарету када му је пришла "непозната особа у пуној нинџа одећи", наводи се у документу.

Из записа није јасно да ли је човек заиста практиковао нинђутсу.

"Да ли знате ко сам ја?" упитао је нинџа, на шта је војник одговорио не, према документу.

"Знаш ли где ми је породица?" -упитао је тада човек обучен у црно. Штабни наредник поново је одговорио не.

"Особа у нинџа одећи почела је да удара (војника), ударајући га по телефону, колену и нози", наводи се у записнику.

Штабни наредник побегао је преко паркинга да би побегао нападачу, а затим је прескочио ограду и ушао у управну зграду, где су он и капетан закључали врата и позвали хитну.

У међувремену, човек обучен као нинџа "шутирао је и пробијао врата и прозоре“ пре него што је отишао да зграби велики блок асфалта, који је прогурао кроз прозор управне зграде.

Капетан је погођен комадом асфалта, наводи се у документу на друштвеним мрежама.

Први позив за помоћ забележен је око 01:20 сати, показује дневник Полицијске управе Риџкрест. Човек "са мачем" био је на паркингу, а била је најмање једна жртва, наводи се у дневнику.

Отприлике 30 минута касније уследио је други позив путем хитне службе: "26 припадника војне полиције који се обучавају на аеродрому", наводи се у дневнику. "Склоњени у хангар питајући се где је помоћ."

Нинџа је побегао и ухапшен је на другом месту, према документу који је подељен на друштвеним мрежама.

То указује да су војници били из чете Ф, 2. батаљона, 160. СОАР -а, који је био задужен за подршку у Националном центру за обуку Форт Ирвин.

Фотографија извештаја о инциденту подељена је у среду на Инстаграм страници меме Dedi SOARbacks пре него што се појавила на Редиту.

Страница Dedi SOARbacks објавила је још неколико мема који исмијавају чету и батаљон због инцидента.

Јединица није одмах одговорио на упит којим се тражи потврда информација подијељених на друштвеним медијима. Није јасно која је агенција за спровођење закона одговорила на позиве.

Велики адвокатски и народни протест против судско-банкарске пљачке народа! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА