Најновије

"Зорана Михајловић вређа Војвођане"!

НОВИ САД - Покрајински одбор Демократске странке (ДС) оштро је критиковао потпредседницу Српске напредне странке (СНС) Зорану Михајловић због изјаве да ће нова Покрајинска влада бити формирана до краја септембра и оценио да је она на тај начин "увредила" грађане Војводине, којима је јасно да СНС води штетну политику.
Увредила Војвођане? Зорана Михајловић (фото Јутјуб)

Увредила Војвођане? Зорана Михајловић (фото Јутјуб)

ДС је у саопштењу за јавност оптужио Зорану Михајловић и СНС да пуне две године изазивају кризу у Војводини, да кроз претње и уцене "отимају посланике" и да покушавају да "на силу" освоје власт у покрајини. - Војвођани то не воле, јер то није пристојно и није војвођански. Они себи бирају власт, а не ви, наводи се у саопштењу за јавност. ДС је навео да је грађани Војводине "лепо виде" да су у време власти СНС стране инвестиције у Србији најниже у последњих 14 година, да у Србији ништа није изграђено за две године апсолутне власти СНС-а и да владајућа странка "не уме ни поплављенима да помогне". - Намеравате ли да усрећите Војвођане као што сте усрећили Београђане? У главном граду сте укинули све социјалне помоћи, повластице и давања. Драган Ђилас вам је оставио 3,5 милијарде вишка у каси, а ви планирате осам милијарди мањка. Београд тако успешно привредно развијате да сте успели да отворите један семафор, једну макету и један билборд, пише у саопштењу. Додаје се да је власт предвођена СНС-ом задужила грађане Србије за нових седам милијарди евра, да је повећала порезе и таксе, увела драконске казне и направила највећи мањак државне касе у Европи. - Намеравате ли да у војвођанску владу бирате стручњаке као у републичкој? Да у време највеће кризе поставите министре који се први пут у животу срећу са својим ресором? Из Новог Сада у владу доводите министра привреде који је напрасно дипломирао на приватном факултету у петој деценији живота, а пре тога до банкрота довео неколико фирми са по два запослена радника, наводи се у саопштењу.
Прочитајте још:Борхарт: Нема таjних оптужница за Србе на KиMВучић је најсиромашнији у региону!
ДС је поручио СНС-у да им грађани Војводине неће опростити то што војвођанским фармерима "отимају" обрадиву земљу и "поклањају је странцима". - Мислите ли да ће вам то Војвођани опростити? Ви, госпођо Михајловић, Војвођане замишљате као пасивну масу која чита таблоиде и слепо верује у вашу пропаганду. Грешите. Не вређајтеВојвођане, госпођо Михајловић, и не потцењујте их. То је честити и вредан свет и не да се преварити. Видећете и сами, пише у саопштењу. Извор: Вести онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА