Најновије

ИЗБОРА 3. АПРИЛА НЕЋЕ БИТИ! Битанга из Чипуљића лаже Путина, Руси му спремају „шпанску крагну“

Александар Вучић, битанга из Чипуљића, јесте тај који ствара велику Албанију! Више него Тачи, Рама и Курти заједно. Он је доведен због тога и он то остварује, рекао је Млађан Ђорђевић, председник покрета „Ослобођење“ приликом гостовања у емисији Реч продукције Хелмкаст.

Млађан Ђорђевић (Фото: Хелм Каст)

Он истиче да никада није био захтев за признањем Косова. 

- То Вучић лаже. Оно што је обећао то је правнообавезујући споразум о добросуседским односима, и да ће убедити Русију да одустане од Резолуције 1244. И то је остварио кроз Бриселски, Вашингтонски споразум, Отворени Балкан итд – оптужује Ђорђевић председника Србије и наставља: 

- Имао сам прилику да разговарам са новинарем из Немачке, рекао ми је: „Нама, Немачкој највише одговара Вучић. Све најбоље што нам треба од кадрова, долази нам из Србије, школованог, образованог. Ми шаљемо прљаву технологију у Србију и наше фирме добијају подстицаје у виду земље и новца. Нама је идеалан Вучић.“ И плус се остварује оно око Косова што иде у правцу што је Немачка тражила – навео је Ђорђевић. 

Како је рекао, Вучић од почетка своје владавине влада поделом „која иде најгрубљом линијом, да ли си члан његове мафије или ниси“. 

- Ако си члан његове мафије све ти је дозвољено. И да седнеш у багер, узмеш чекић, ломиш главу некоме и да идеш кући и никоме ништа. Јер си члан СНС, Српске нарко странке. Ако ниси, онда си онај који може да се гази багером, удара чекићем по глави, хапси, баца преко ограде... – набраја Ђорђевић, констатујући да се налазимо пред грађански ратом. 

Он је оптужио Вучића и да је покушао да спречи посету Милорада Додика Русији, „да се не би чуло о ономе што Вучић ради“.

- Он у свим земљама региона покушава по принципу српских листа коју има на КиМ као своје мафијашке организације, да успостави систем у којем је он господар свих тих људи и политичких процеса и да онда са њим Запад и цео свет разговара и преговара јер без њега се не може ништа урадити. Тако он с једне стране помаже, а са друге гуши Додика. Западу с једне стране говори: „Ја ћу вам помоћи да склоните Додика, ја ћу вам помоћи да се створи унитарна Босна“, а Русима говори како он чврсто стоји уз Додика – казао је саговорник Хелмкаста.  
По његовим речима, Запад сада врши страховити притисак за учлањење БиХ у НАТО, под изгоором да ће их то спасити од новог рата. 

- Зато се прети санкцијама Републици Српској и Додику, зато само Бошњаци прете ратом, а нико од Срба или Хрвата није претио ратом. Идеја је да након БиХ Србија остане окружена НАТО земљама. То је црвена линија за Русију – указао је Ђорђевић. 

Лидер „Ослобођења“ казао је да је коначни план учлањење БиХ у НАТО и да фактички утицај Русије на Балкану  буде протеран. 

- То је оно што Руси знају да Вучић ради, али исто не желе да га пусте из „загрљаја“, свесни тога ко је он, свесни да је доведен од стране Запада да, осим издаје Косова и Метохије, осим пљачке Србије заврши и питање уласка у НАТО и одстрањења руског утицаја. И онај орден и сви они загргљаји су у ствари „шпанска крагна“ за њега – напомиње он. 
Ђорђевић наводи да Русија Вучићу служи за сликање пред изборе. 

- Он је сада отишао у Москву да би добио фотографију, да би у Арени показао како је велики брат са Путином, како има подршку и тако даље. Њему је проблем Додиков долазак да разговара са Путином, јер Додик не може да уђе у отворени сукоб са Вучићем, али зна шта му Вучић спрема – казао је.

Он је навео и да је Вучић склопио тајни тројни пакт, а са ким и због чега, погледајте у емисији.   

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА