Најновије

Зашто је Вучић љут ако је постигао велику победу?

Председник Србије Александар Вучић поручио је најближим страначким сарадницима у СНС да је јако незадовољан резултатима референдума, а нарочито кампањом и залагањем функционера напредњака - тврди Информер и други напредњачки медији.

- Ево, ви сте паметни, узмите сада па ви водите странку! - поручио је Вучић најближим сарадницима – цитира Инфофмер једног напредњака додајући да је Вучић био јако бесан.

- Председник је рекао да не разуме да је толико много опортуниста у СНС, људи који странку користе само за личну корист и привилегије, а не раде готово ништа кад су у питању најважнији државни и национални интереси… - преноси саговорник Информер.

Медији даље наводе да је Вучић отказао бројне састанке и да жели да се посвети анализи резултата референдума.

Међутим, многи на јавним мрежама су питали зашто је Вучић бесан када је на конференцији за медије где је саопштио резултате невешто глумео радост.

- "Вучић љут на сараднике!  Отказао све наступе да би се посветио анализи резултата референдума". Али - зашто "љут"?! Зар није постигнут "успех и велика победа"? А плус и ово што је гласало "против" су, како рече, у великом броју његови гласачи. Зна ОН добро каква је то "победа" – написао је на Твитеру уредник НСПМ Ђорђе Вукадиновић.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА