Најновије

OСВЕТА ЗА ЗДРУЖЕНУ ИЗРАЛЕСКО-АЛ КАИДА ОФАНЗИВУ: САА свом снагом напала терористичко упориште уз Голанску висораван (МАПА)

Сиријска арапска армија касно синоћ покренула је нову офанзиву на Голану чија је мета чишћење терористичке енклаве Беит Џин која је у рукама терориста Хаџат Тахрир ал Шама, сиријске Ал Каиде.

САА (Фото: Јутјуб)

Предвођени елитном 42. бригадом 4. дивизије САА, сиријске снаге испалиле су више артиљеријских плотуна по целој енклави а затим су у напад кренули борбени хеликоптери. Борбе су трајале неколико сати дуж целог фронта, а очекује се да ће данас САА објавити резултате ове акције.

Терористи Хаџат Тахрир Ал Шама позвали су у помоћ терористе са других делова код Голана да им притекну у помоћ. Подсећамо, пре неколико дана на овом делу фронта терористи, подржани авијацијом Израела, извели су снажан напад и на кратко отворили коридор ка Беит Џину, али су јединице САА за брзе интервенције након неколико сати успели да поврате све позиције и пресеку коридор. Ова офанзива може се сматрати и осветом за ову акцију терориста. Како су Руси под оружјем ушетали у терористичку енклаву у северном Хомсу погледајте ОВДЕ. Планину оружја која је заробљена у Деир Ез Зору погледајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погодак у возило ИД наводећим пројектилом.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА