Најновије

Ђоковићу локалне власти забраниле улазак, једино Бајден може да преокрене ситуацију

Новак Ђоковић доставио је документацију и поднео молбу за добијање посебне дозволе за улазак у САД, а први човек турнира у Мајамију Џејмс Блејк рекао је да су тражили изузеће за српског тенисера, да му се одобри улазак у земљу иако није вакцинисан.

Сенатор Флориде Рик Скот објавио је да је Ђоковићев захтев одбијен, као и да једини ко може да промени читаву ситуацију је амерички председник Џо Бајден.

"Ђоковићев захтев је одбијен и он неће бити у могућности да учествује у Мајамију наредне недеље, тако нам је речено. Председник Џо Бајден мора да реагује одмах и дозволи му да игра у нашој земљи", поручио је Скот.

Сам Ђоковић је недавно медијима рекао да чека вести из САД и какви су му планови.

"Чекам вести из Америке. Ако не буде ништа од одласка тамо, играћу на шљаци. Онда је највероватније да је следеће где ћу играти турнир у Монте Карлу. Ако буде тако, узећу неко време време да се одморим јер је шљака захтевна подлога. 

Година је дуга, почео сам је на најбољи могући начин, побеђивао сам у низу, узео Аустралијан опен. То ми је било најважније, то је био приоритет у првом делу године. Наравно, победа на сваком другом турниру је бонус. Увек ћу давати све од себе да играм најбоље на сваком турниру", рекао је Ђоковић.

ВАГНЕР ЕКСПРЕС: Настављају да шаљу језиве пошиљке Кијеву (ВИДЕО)

Извор: rt.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА