Најновије

Вулкан на Сајму књига: Сусрети са писцима, породични дани и попусти!

Током протеклог викенда на 66. Међународном београдском сајму књига, свој нови роман "Ноесис", потписивала је Оливера Јовановић, ауторка чији се претходни роман "Увек и само твоја" преносио из руке у руку. Основна приповедачка нит романа "Ноесис" је посвећена мистерији интуиције, а ауторка је окупљеним љубитељима књиге посветила неподељену пажњу и потписала велики број примерака обе књиге.

Фото: Вулкан


Огромно интересовање посетилаца изазвала је и промоција нове књиге једног од најчитанијих домаћих аутора Миодрага Мајића. Збирку прича "У име народа", која је први пут објављена 2019. године, а сада допуњена новим текстовима са Мајићевог портала Блог судије Мајића, желели су да имају многи који цене његов начин литераризације, односно транспоновања стварности у текст. За многе је овај сајамски викенд био изузетна прилика да своју библиотеку обогате потписаним примерком књиге У име народа и Нове приче, као и претходних Мајићевих романа: "Рудник", "Острво пеликана" и "Деца зла". 

Сајамске дане пред нама обележиће неколико промоција књига домаћих аутора које публика у Србији верно прати. Филип Грбић, који је у своја прва два романа показао изузетан дар да посредством интригантне приче успешно сједини широка класична знања, дубоке увиде о савременом свету и описе урбаног живота младих људи, спутаних страстима и лажним мњењима, представиће свој најновији роман "Канон потиштеног ума" у среду, 25. октобра, од 19 сати, на штанду Вулкан издаваштва.

У наредним данима очекује се изузетна посећеност Београдском сајму књига у халама 1, 1А, 2А и 4, јер ће велики број породица искористити могућност да обиђе штандове уз посебну цену породичне улазнице. 

За породице са млађом децом посета штандовима Вулкан издаваштва биће незаобилазна, јер Вулканчић традиционално представља најатрактивније наслове едукативног и забавног садржаја за најмлађе, који се током Сајма могу купити по ценама сниженим и до 70%. 

На штанду Вулкан издаваштва родитељи ће за себе пронаћи мноштво интересантних наслова и светских бестселера, међу којима је прави изазов књига Роузи Волш Љубав мог живота, прича о дуго чеканој љубави која постаје још драматичнија јер главна јунакиња није она за коју се представља. На апсолутно уживање које доноси читање посетиоце Сајма подсетиће светски и француски издавачки феномен "Сва плава боја са неба" Мелисе да Коста, роман који је добио најбоље оцене књижевних критичара, а продат је у више од 500 хиљада примерака широм света.

Љубитељи књига који не успеју да посете Београдски сајам сва поменута издања и мноштво других могу пронаћи у 32 књижаре Вулкан широм Србије и путем два сајта –vulkani.rs  и књизаре-vulkani.rs. 

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА