Најновије

Чаробна књига вас позива на Сајам књига: Новитети и сјајни попусти

Посетите халу 1 и халу 4.

Фото: Чаробна књига

Међу сајамским премијерама своје почасно место нашло је 7 књига од којих су четири илустроване. За овогодишњи Сајам спремили су и две најновије сликовнице из Астериксовог света, „Тајна чаробног напиткаˮ и „Златни стећакˮ, а стижу и још две Лавкрафтове приче илустроване баш по мери љубитеља пунокрвних хорора: „Данички ужасˮ и „У планинама лудилаˮ. 

Осим илустрованих припремили су за вас и три сјајна романа. Најпре представљају најновије остварење изванредне Мјуријел Барбери, која је позната по свом прецизном, али поетичном језику и темама које се дотичу филозофских и животних питања на забаван и дирљив начин. „Један сат заносаˮ је претходник романа „Једна ружа самаˮ, али се може читати и потпуно засебно. 

Следеће издање на које су изузетно поносни је „Краљ бивши и будућиˮ аутора Т. Х. Вајта, јер овај роман-серијал представља класик књижевне фантастике који заузима посебно место у нашим срцима и на нашим полицама. Пет кратких романа у овој књизи варира својим стилом који је истовремено прецизно смишљен и врцав, па је тако први део „Мач у каменуˮ суштински дечји роман, док каснији делови, како Артур одраста, постају озбиљнији и трагичнији.

„Елрик од Мелнибонеаˮ, први и највећи антијунак жанра, стиже у шест делова, с новим преводом и у издању Чаробне књиге! Започните епско путовање раме уз раме с убедљиво најкул антихеројем у читавој књижевности! 

Када су у питању стрипови, ова јесен је у Чаробној књизи у знаку ДЦ мултиверзума, па вам тако доносе 5 сјајних новитета! Пре свих ту су још два тома „Сендменаˮ – на радост свих Сајам ће бити у бојама сна. 

Супермен се враћа у пуном сјају и на самом крају, пошто ћемо у ова два тома проживети смрт једног од најпознатијих и највољенијих суперхероја!

Поред ових сјајних издања на Сајму вас чека и „Бетмен против Робинаˮ из пера феноменалног Марка Веја!

Из француско-белгијске школе стрипа стижу два тома „Таличног Томаˮ као и два тома „Риђобрадогˮ. „Талични Томˮ стиже на Сајам у уторак, 24. октобра. 

За сам крај ту је и „Челични алхемичар 13ˮ, који ће се због Сајма наћи у продаји мало раније од уобичајене четврте среде у месецу.

У наставку следи детаљан списак новитета: 

„Тајна чаробног напитка",
„Златни стећак",
„У планинама лудила",
„Данички ужас",
„Један сат заноса",
„Краљ бивши и будући",
„Елрик од Мелнибонеа" 1 - Прва књига Саге о Елрику,
„Сендмен" 6 - "Скаске и промишљања", 
„Сендмен" 7 - "Кратки животи", 
„Смрт Супермена",
„Смрт Супермена: Судњи дан",
„Бетмен против Робина",
„Талични Том" 10,
„Талични Том" 11,
„Риђобради" 4,
„Риђобради" 5,
„Челични алхемичар" 13.

Осим на Сајму књига, од суботе, 21. октобра, до недеље, 29. октобра 2023. године, ови феноменални новитети и акције очекују вас и у клубовима читалаца Чаробне књиге у Београду, Нишу и Новом Саду, као и на сајту. Књижара Алан Форд учествује само са стрипским новитетима и акцијом.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА