Најновије

Вулкан вас дарује: Уживајте уз најбоље наслове и неодољиве посластице

Акција траје од 20. децембра 2021. до 9. јануара 2022. године, односно до истека залиха.

Фото: Вулкан

У децембру, месецу празника и даривања, Вулкан издаваштво и Фереро Рошер спремили су фантастичну поклон-акцију! У свим Вулкан књижарама широм Србије, куповином две од три празничне књиге Вулкан издаваштва добијате на поклон Фереро Рошер слатко задовољство. Велика празнична акција траје од 20. децембра 2021. до 9. јануара 2022. године. 

Вулкан издаваштво је припремило три фантастична наслова.

Роман Да си само знала ауторке Изабел Розен Мари прави је избор за све оне који воле узбудљиву комбинацију романсе и напетости. Сјајни заплети, изненађења, историја, наука и магија преплићу се у универзуму ове фантастичне љубавне приче са необичним ликовима. Пролазност времена, космичка магија, мало позната прошлост Француске, све су ово састојци правог малог ремек-дела из пера Изабел Розен Мари.

Замка интелигенције аутора Дејвида Робсона је намењена љубитељима популарне науке и савремених научних истраживања, нарочито из области психологије. Ово дело предочава најсавременија истраживања интелигенције и стручности, укључујући „стратешко незнање“, „метазаборавност“ и „функционалну глупост“. Робсон разматра изненађујуће начине на које чак и најбриљантнији умови и најталентованије организације могу погрешити – све од најгорих идеја Томаса Едисона до неуспеха у ФБИ-ју и компанијама Нокија и НАСА.

Љубитељи врхунске савремене српске књижевности имају прилику да у једној књизи уживају у одабраним цитатима једног од најзначајнијих писаца XX века Меше Селимовића. У новом руху, са савременим дизајном и илустрацијама, књига Мост од ријечи садржи 12 поглавља: О животу, О добру и злу, О гријеху, О људима, О љубави, О самоћи, О пријатељству, О срећи, О жељи, О сјећању, О слободи, О смрти.

Акција траје до истека залиха, зато посетите Вулканове књижаре што пре.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА