Најновије

МИША ВАЦИЋ: РТС треба угасити - њих уређују стране амбасаде (ВИДЕО)

Председник Српске деснице Миша Вацић гостујући у интервјуу на каналу Славија инфо говорио је о политичкој ситуацији у Србији, медијима, односу према СНС, ситуацији на политичкој десници и одговорио на бројна провокативна питања водитеља Љубомира Стефановића.

Миша Вацић (Фото: Јутјуб)

Вацић је рекао да је упутио позив свим десним партијама и покретима за заједнички излазак на изборе али да, иако сви вервбално подржавају идејју, избегавају да учествују у њеној конкретизацији. Вацић је открио да планира да се кандидује на предстојећим председничким изборима.

Он је рекао да је спреман да сарађује са сваким осим са ДС, њеним дериватима и Дверима. Он је рекао да је Бошко Обрадовић “чачанска Мариника Тепић”, да га је издао 2010. године када су договарали сарадњу на спречавању педерске параде и да је још тада отпочеоо сарадњу са Драганом Ђиласом и Демократском странком. 

Вацић је рекао да је опозиција СНС-у, али да подржава блиску сарадњу са Русијом, наоружавање Војске Србије, брисање улица са хрватским називима у Београду, увођење Дана заставе и поједине друге позитивне потезе. Вацић је рекао да је Бриселски споразум био велика грешка и да је погрешно што Српска листа учерствује у раду нелегалних приштинских институција.

Он је детаљно прокоментарисао опозиционе политичке партије, тврдећи да нема ни једне која не сарађује са Вучићем.

Вацић се заложио за гашење РТС због великог утицаја који амбасаде имају на његово уређивање, а да би требало отворити ново предузеће под називом Српска радио телевизија.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА