Најновије

"Ер Србија" отказује поподневне летове викендом за Лондон

Почев од суботе, 9. јула, "Ер Србија" обуставља поподневне летове суботом и недељом за Лондон. Тако ће бити до краја месеца због, како кажу у националној авио-компанији, недовољног броја запослених на аеродрому Хитроу и смањења услуга.

Ер Србија (Фото: Ер Србија)

И даље је веома тешка ситуација на аеродрому "Хитроу" у Лондону јер су услуге особља ограничене због недовољног броја запослених.

"Ер Србија" је била принуђена да откаже јучерашњи лет између Београда и Лондона, а потом и повратни лет, саопштио је национални авио-превозник.

Због најаве са аеродрома "Хитроу" да услуга поподневних летова викендом неће бити могућа ни у наредном периоду, "Ер Србија" је, како се наводи, принуђена да откаже поподневне летове суботом и недељом током читавог месеца, почев од суботе, 9. јула.

Данашњи поподневни лет ЈУ386 између Београда и Лондона "Ер Србија" ће морати да обави зато  што је условљена могућношћу да у супротном изгуби историјски слот – право слетања на Хитроу у одређено време.

Ипак, биће могуће путовати искључиво са ручним пртљагом, док регистрација и прихват предатог пртљага неће бити могући.

На повратном лету из Лондона ЈУ387 превоз путника неће бити могућ, па је компанија принуђена да тај лет откаже.

Српска национална авио-компанија је, како се истиче, тако доведена у парадоксалну ситуацију да јој се најављује да неће бити могући прихват и отпремање путника, њиховог пртљага, док се са друге стране инсистира да се летови обаве, па чак и делимично или потпуно празни.

О вези између Космета и Украјине прочитајте ОВДЕ.

Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА